Technisch bureau van Eeden

geluidsmeting-machine-richtlijn

Postbus 5027 · 5201 GA 's-Hertogenbosch
telefoon 073-6149615
KvK 16082023

Referenties selectie als PDF
Referenties uitgebreide web-pagina
Formulier klanttevredenheid

Deskundige specialist, pragmatisch en kostenbewust

Technisch bureau van Eeden is een eenmanszaak van Michiel van Eeden.
U heeft dus altijd één aanspreekpunt, en direct contact met de specialist.
Michiel van Eeden is ingenieur (ing.) Technische Natuurkunde, HAS Consultant voor de Europese Commissie, docent geluid & trillingen voor PHOV, en lid van het Nederlands Akoestisch Genootschap en de Audio Engineering Society.

LinkedIn profiel

Beleid

De activiteit van het adviesbureau is de enige inkomstenbron, er wordt ook niet gewerkt op detacheringsbasis. Wel werken wij soms in opdracht van bijvoorbeeld expertisebureaus.
Onze adviesbranche kent geen specifieke certificering. Het behalen van het ISO 9001 certificaat is in studie. Met vaste regelmaat worden studiedagen en congressen bezocht, om kennis op te doen en bij te houden en collega's te ontmoeten om ervaringen te delen.

Wij ontvangen geen provisie of andere vergoeding van leveranciers van bijvoorbeeld akoestische materialen en geluiddempers. Bij onze verkoopactiviteit voor Rion geluidniveaumeters geven we zo eerlijk mogelijk advies, waarbij we de klant soms adviseren metingen uit te besteden in plaats van instrumentarium aan te schaffen. Voor ons is het verschil in opbrengst tussen advieswerk en verkoop, voor zover al significant, daarbij van ondergeschikt belang.
Technisch bureau van Eeden is verkoopagent voor CATT Acoustic, simulatie software voor binnen-akoestiek. Voor uitvoeren van berekeningen met CATT Acoustic verwijzen we naar de betreffende licentiehouders. Zo lopen wij de kopers van CATT acoustic nooit voor de voeten.

tbve is een geregistreerde handelnaam van Technisch bureau van Eeden