geluidsmeting-machine-richtlijn

Technisch bureau van Eeden

Het postbus-adres is opgeheven
telefoon 073-6149615
KvK: 16082023
BTW: NL 001698929 B16

↪ EMAIL: informatie@tbve.nl ↩

Deskundige specialist, pragmatisch en kostenbewust

Technisch bureau van Eeden, opgericht in 1996, is een eenmanszaak van Michiel van Eeden. U heeft dus altijd één aanspreekpunt, en direct contact met de specialist. Michiel van Eeden is ingenieur (ing.) Technische Natuurkunde, HAS Consultant voor de Europese Commissie, voorzitter van de NEN commissie akoestiek, en docent geluid & trillingen voor de opleiding tot arbeidshygiënist van PHOV


Referenties

LinkedIn profiel


Beleid

De activiteit van het adviesbureau is de enige inkomstenbron, er wordt ook niet gewerkt op detacheringsbasis. Wel werken wij soms in opdracht van bijvoorbeeld expertisebureaus. Onze adviesbranche kent geen specifieke certificering. Met regelmaat worden studiedagen en congressen bezocht, om kennis op te doen en bij te houden en collega's te ontmoeten om ervaringen te delen.

Wij ontvangen geen provisie of andere vergoeding van leveranciers van bijvoorbeeld akoestische materialen en geluiddempers. Technisch bureau van Eeden is verkoopagent voor CATT Acoustic™, simulatie software voor zaalakoestiek. Voor uitvoeren van berekeningen met CATT Acoustic verwijzen we naar de betreffende licentiehouders. Zo lopen wij de kopers van CATT acoustic nooit voor de voeten.

tbve is een geregistreerde handelnaam van Technisch bureau van Eeden